Teljes étrendek

Reggelitől vacsoráig a hét minden napján, változatosan és egészségesen!
Rendeld ételeinket akár glutén,- laktóz vagy tejmentes változatban is!
Válaszd ki a Számodra legmegfelelőbb menüfajtát.
Amennyiben elakadnál kérd kollégáink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésedre a legoptimálisabb menü kiválasztásában! 😉

Alap diéták

Szénhidrát domináns menü, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy arányait tekintve több köretet tartalmaz mint hús feltétet. Azon Megrendelőinknek ajánljuk, akik kevésbé szeretik a húsos ételeket, lévén szemben magas fehérje tartalmú menükkel itt a reggeli utáni első főétkezés egy hús mentes leves, illetve a főétkezések is kevesebb húst tartalmaznak. A menü nevében szereplő kalória mennyiséget a napi 5 étkezéses menü biztosítja!

Fix makroértékű

Magas fehérjetartalmú menünk minden nap azonos mennyiségű makrotápanyagot tartalmaz, melyet tökéletesen paramétereidhez igazítunk, figyelembe véve napi energia felhasználásodat. Így valóban az fog érvényesülni amiért felkerestél minket, legyen szó testsúlycsökkentésről, tömegnövelésről vagy egyszerűen csak egy egészséges étrend melletti súlytartásról!

Szénhidrát ciklizáló

A diéta lényege, hogy a bevitt szénhidrát mennyisége nem állandó, így a szervezet nem tudja zsírként raktározni azt, illetőleg a szénhidrátmentes napokon a már elraktározott zsírt használja energia forrásként, ennek köszönhetően indul el az egészséges fogyás folyamata. A mi esetünkben a hetet aktív szénhidrát nappal indítjuk, melyet folyamatosan csökkentünk a nullára csütörtökig. Péntektől egy újabb ciklust kezdünk, mely vasárnapig tart. Ennél a módszernél nem lép fel az úgynevezett jo-jo effektus és köszönhetően az aktív szénhidrátos napoknak, a kiéhezettség érzet sem fog jelentkezni.