Adatvédelmi irányelvek

Tisztelt Látogatónk, Megrendelőnk!
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozza meg az Fit Service
szolgáltatás termékértékesítésre vonatkozó általános szerződési feltételeket, a szerződést kötő felek
jogait és kötelezettségeit.
Az Fit Service oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével Ön elfogadja a
Wexeron Team Kft., mint a szolgáltatást adó, termékek forgalmazását végző cég által
meghatározott szerződési feltételeket és adatkezelési elveket.
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Hatályos: 2018.01.01-től

  1. A Szolgáltató:
    Név: Wexeron Team Kft.
    Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
    Telephely: 1039 Budapest, Kelta utca 2.
    Cégjegyzékszám: 01-09-373379 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
    Adószám: 28771528-2-42
    E-mail: iroda@fitservice.hu
    A Szolgáltató ügyfélszolgálatot működtet, melynek elérhetőségei az alábbiak:
    Levelezési cím: 1141 Budapest, Szugló utca 82.
    Mobilszám: 0670/944-6058
    E-mail: rendeles@ fitservice.hu
    Az ügyfélszolgálati munkatársak e-mailben munkanapokon 8-16 óra között, telefonon hétfőtől
    vasárnapig 8-21 óra között érhetőek el a fenti elérhetőségeken.
    Rendelését és lemondását csak írásos formában tudjuk befogadni, melyet a menü szállítását
    megelőző 48 órával kell megtenni.
  2. Regisztráció, adatkezelés
    A honlapon található, étlapon szereplő, illetve webshopban forgalmazott termékek közül tetszése
    szerint választhat. A rendeléshez regisztráció szükséges. Szolgáltató tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a webáruház böngészése folyamán egyes technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IPcím, látogatás időtartama, stb.).
    Ha Ön először jár a honlapon és még nem regisztrált, (kattintson ide Regisztráció) töltse ki az űrlapot,
    ügyelve az adatok helyességére (cím megadásánál az adott szállítási címet pontosan adja meg) majd a
    mentés gombra kattintva küldje el regisztrációját! Az esetleges rossz vagy hiányos szállítási cím miatti
    kellemetlenségek elkerülése érdekében, irányító számát, házszámát, és telefonszámát többször
    ellenőrizze. Hibás adatok esetén a szolgáltatás nem teljesíthető.
    A regisztrációhoz jelszó is szükséges.
    A regisztrációhoz csak az ügylet lebonyolításához legszükségesebb személyes adatok megadása
    kötelező (név, kapcsolattartó neve, e-mail cím, telefonszám, szállítási-számlázási cím. Az adatokat a
    Fit Service kizárólag az ügylet lebonyolítása, a szállítás, a megrendelés ellenértékének megfizetése
    és ennek kapcsán a kapcsolattartás érdekében használja fel, illetve tárolja, azokat jogosulatlan
    harmadik személyeknek, az Ön előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem adja ki.
    A regisztrációt követően, a továbbiakban e-mail címével és jelszavával tud belépni rendszerbe, és a
    megadott adatokat is itt módosíthatja. A honlapra történő bejelentkezéskor igénybe vett jelszó
    átadásából, valamint illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a felelősség kizárólag a
    jelszó tulajdonosát terheli!
    Az Ön által megadott adatokat kérelemre a nyilatkozat beérkezését követően haladéktalanul, illetve 4 év
    inaktivitás után automatikusan törli a Szolgáltató a rendszeréből. Kivételt képeznek ez alól az
    adattovábbításra is kerülő, bizonylatokon szereplő adatok. Ezeket az adatokat a számvitelről szóló 2000.
    évi C. törvény 169. § alapján a megrendelést követő nyolcadik év végéig őrzi meg a Szolgáltató.
    A regisztrációkor megadott adatok törlése az iroda@fitservice.hu e-mail címen kérhető. A megadott
    adatok módosítását a félreértések elkerülése miatt kizárólag Ön tudja elvégezni. A Szolgáltató kötelezi
    magát arra, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi
    CXII. Törvény, valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos jogszabályok rendelkezéseit
    megtartja és azoknak megfelelően kezeli a felhasználók által megadott adatokat. A regisztrációkor Ön
    ezen Általános Szerződési Feltételek megismerésével és elfogadásával kijelenti, hogy adatszolgáltatása
    önkéntes, egyúttal hozzájárul adatainak a fentiek szerinti kezeléséhez.
  3. Fizetés
    A rendelés folyamán választhatja ki a fizetési módot.
    Elfogadó azonos a szolgáltatóval.
    Választhat az „Első átvételnél” (készpénzes fizetés) vagy az „Előre utalással” (átutalás) lehetőség
    közül.
    3.1. Készpénzes fizetés esetén futárunknak a heti első szállítás alkalmával kell az aktuális hétre leadott
    teljes rendelés végösszegét megfizetni készpénzben. Amennyiben a fizetés bármi oknál fogva
    meghiúsulna, úgy futárunk a következő szállítás alkalmával újra megkísérli a kifizetés lebonyolítását.
    Ismételt sikertelenség esetén a rendelést felmondjuk, és a további szállítást nem tesszük lehetővé, míg az
    addig leszállított menük kifizetésre nem kerültek. Az erről kiállított készpénzes számla sztornózásra
    kerül és az addig teljesített tételeket átutalásos számlával megküldjük.
    A számlát, az első szállítási napon a termékkel együtt kapja meg. A számlák mindegyike ÁFA levonásra
    alkalmas.
    3.2. Amennyiben a banki átutalást választotta, úgy a rendelés beérkezését követően a rendelésben
    megadott e-mail címre átutalásos számláját megküldjük, mely az aktuális hétre vonatkozó teljes heti
    menü árát tartalmazni fogja és annak átutalása egy összegben történik.
    Minden esetben győződjön meg arról: hogy a tranzakció sikeres volt-e.
    A számlák mindegyike ÁFA levonásra alkalmas.
  4. A megrendelés folyamata, szállítási tudnivalók
    4.1.1 A megrendelés folyamata:
    Regisztráció után lépjen be rendszerbe e-mail címe és a regisztrációkor választott jelszava segítségével.
    Az étlapok megtekintéséhez válassza az ”Menük” menügombot!
    A honlapon található információk és tápanyagértékek csak tájékoztató jellegűek, a
    konyhatechnológia, alapanyaghasználat, valamint a manuális tálalás miatt a kapott étel ezen
    értékei kismértékben eltérhetnek a feltüntetett értékektől, így e körben tehát felelősséget a
    Szolgáltató nem vállal!
    A kínálatból tetszése szerint választhat, illetve a megfelelő menü kiválasztásában kérheti szakértőnk
    segítéségét. Nincs megkötés a teljes hétre való rendelés szempontjából, maga választhatja ki, hogy mely
    napokra szeretne menüt rendelni. (A kívánt eredmény elérése érdekében azonban célravezetőbb
    hosszabb egybefüggő időszakok rendelése).
    Napi minimális rendelési összeg csak az egyedileg összeállított szigorú menü esetében van: 3000
    Ft/nap.
    Miután a „Megrendelem” gombra kattintott, a program az adatbázisban rögzíti a rendelést.
    Megrendelése akkor válik véglegessé, ha azt munkatársunk feldolgozta, és írásban tájékoztatja
    megrendelése elfogadásáról az Ön által megadott e-mail címen.
    Szolgáltató felhívja figyelmét, hogy lehetősége van rendelését web shopon kívül e-mail formájában
    leadni a rendeles@fitservicfe.hu oldalon.
    E-mailben leadott rendelés esetén mindenképp tüntesse fel az alábbi adatokat:
  • név
  • szállítási cím
  • számlázási cím
  • mobiltelefonos elérhetőség
  • fizetési mód (készpénzzel első átvételnél/ előre utalással)
  • menü típusa
  • rendelés kezdete
  • rendelési napok
  • kiszállítási időintervallum (délelőtt/délután)
    Megrendelését, a pótrendelését, lemondását, illetve a címmódosítást, a teljesítést megelőzően 2 nappal
    tudja Szolgáltató befogadni.
    4.1.2 Módosítás, pótrendelés, címmódosítás:
    Rendelés lemondása:
    A már rögzített rendelését 48 órával (2 nap) a teljesítést megelőzően a rendeles@fitservice.hu e-mail
    címen írásban rögzítve tudja lemondani.
    A lemondás összegét a Szolgáltatónál levásárolhatja. Amennyiben a továbbiakban nem tervezi
    szolgáltatásunk igénybevételét ezt írásban jelezze ügyfélszolgálatunknak. Készpénzfizetés esetén
    kézbesítőnkkel a következő napon visszaküldjük a lemondás értékét, átutalás esetén pedig visszautaljuk
    azt 2 munkanapon belül.
    4.2. Kiszállítás:
    Kiszállításnál választhat délelőtti és délutáni kézbesítés között.
    A délelőtti szállítás minden hétköznap reggel 7 és 11 óra között történik a Wexeron Team Kft.
    munkatársai, megbízottjai által. Az menü helyszínre érkezésének időpontja általában azonos, de előre
    nem látható körülmények miatt változhat.
    A délutáni szállítás minden hétköznap délután 16 és 21 óra között történik a Wexeron TeamKft.
    munkatársai, megbízottjai által. Az menü helyszínre érkezésének időpontja általában azonos, de előre
    nem látható körülmények miatt változhat.
    Kiszállítási időpontot vállalni nem tudunk, így a megrendelés leadásakor mindenképp vegyék
    figyelembe, hogy megoldott legyen a kiválasztott időintervallumban való kézbesítés megoldottsága.
    Szolgáltató nem felelős a csomag esetleges kézbesítési meghiúsulásáért, amennyiben Megrendelő az
    Általa választott kiszállítási időintervallumban helyszínen nem tartózkodik, megadott elérhetőségein
    nem utolérhető és munkatársunk megkeresésére semmilyen formában nem reagál.
    Az Fit Service fenntartja a jogot a rendelés indoklás nélküli elutasítására, egyébként a szerződésben
    vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz. Ha a szerződést ennek ellenére
    késedelmesen, vagy egyáltalán nem tudja teljesíteni, mert az áru – készlethiány miatt vagy más okból –
    nem áll rendelkezésre, erről haladéktalanul tájékoztatja Önt.
    A Wexeron Team Kft. felhívja figyelmét, hogy kizárólag az „Rendelési információk – Szállítási
    területek” menüpontban felsorolt helyszínekre vállal kiszállítást, az ettől eltérő kiszállítási címekre
    leadott rendeléseket teljesíteni nem tudja, ezért a rendelés leadása előtt, győződjön meg róla, hogy az Ön
    által megadott cím szállítási körzetben van-e!
    Szolgáltató kéri a kedves Vásárlókat, hogy az árut kézbesítéskor a kiszállító kollégánk előtt
    szíveskedjék megvizsgálni, és ha a csomagolása sérült, azt azonnal jelezze felénk írásban az
    iroda@fitsercie.hu e-mail címen, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az
    ügyfélszolgálatot!
    Az átvett étel kezelése, garancia:
    Az ételeket Szolgáltató szakszerűen kezeli és hűti- minőségük megőrzése érdekében – az elfogyasztásig
    tárolja Ön is hűtőszekrényben. Az ételeket visszazárható és mikrohullámú sütőben melegíthető
    műanyag dobozokban szállítjuk. Az ételeket hagyományos módon (sütőben, gázon, stb.) csak a
    csomagolás eltávolítása után lehet melegíteni. A csomagolást felbontva, ne tárolja és felmelegítés
    után rögtön fogyassza el az ételt, hogy az esetleges ételromlást elkerülje. Visszahűteni az ételt csak
    saját felelősségére szabad! Az étel átvételét követően a helytelen tárolás, kezelés és szavatossági
    idő túli felhasználása miatti esetleges minőségromlásért felelősséget a Szolgáltató nem vállal!
    Amennyiben a csomagot munkatársunk leszállította, azonban azt nem tudta kézbesíteni és
    Megrendelő olyan felhatalmazást ad, hogy azt a helyszínen (portaszolgálaton, ajtóban, kilincsre
    akasztva, stb.) hagyja ott, úgy sem a csomag épségéért, meglétéért és minőségromlásért
    Szolgáltató felelősséget nem váll! Ilyen vagy ehhez hasonló esetben sem a csomag újbóli kiküldése,
    sem pénzvisszatérítés nem kérhető!
    Termékek az alkalmazott technológiának köszönhetően megfelelő, hűtött tárolás mellett
    (0-5 C) 48 óráig biztonságosan eltarthatók!
    4.2. Újbóli kézbesítés
    Amennyiben munkatársunk a csomagot a megjelölt címre leszállítja, ott azonban azt senki nem veszi át,
    esetlegesen nem éri el Megrendelőt a megadott elérhetőségei egyikén sem, és nem rendelkezik
    felhatalmazással Megrendelő által a csomag helyszínen hagyására, vagy másnak való átadására, úgy egy
    későbbi időpontban munkatársunk újból megkísérli a csomag átadását, melynek külön kézbesítési díja
    500 Ft/alkalom.
  1. Árak
    Az oldalon szereplő árak bruttó árak, tehát az ÁFÁ-t minden esetben tartalmazzák, továbbá az
    árban a csomagolás és a szállítás költségei is benne foglaltatnak! A Fit Service az árváltoztatás
    jogát minden előzetes értesítés nélkül fenntartja. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor a
    honlapon online megjelennek. Az árak minden esetben Magyarország törvényes fizetőeszközében,
    forintban kerülnek megállapításra.
    Amennyiben az Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül az oldal felületére, különös
    tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától
    jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor az
    Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő
    szállítást, amelynek ismeretében Ön elállhat vásárlási szándékától.
  2. Panaszkezelés
    A panaszkezelést az ügyfélszolgálat végzi. Minőségi, vagy mennyiségi kifogás esetén lehetőség szerint
    azonnal, illetve legkésőbb a következő munkanapon kerül kivizsgálásra, melynek eredményéről írásban
    értesíti Szolgáltató az Ügyfelet.
  3. Az e-szerződésről:
    Ön rendelésének leadásával és annak az Szolgáltató általi elfogadásával ún. elektronikus szerződés
    (továbbiakban: e-szerződés) jön létre. Az e-szerződés megkötésének, illetve magának a szerződésnek a
    nyelve a magyar.
    Szolgáltató tájékoztatja Ügyfeleit, hogy megrendelése szerződéskötésre irányuló nyilatkozatnak
    minősül. Az e-szerződés ténylegesen akkor jön létre, amikor e-mailben visszaigazoljuk Önnek a
    rendelés feldolgozását, ezzel egyidejűleg a Wexeron Team Kft. vállalja a rendelés teljesítését a
    fent leírt feltételek szerint. Amennyiben rendelés visszaigazolás a legkésőbb 24 órán belül nem történik
    meg, úgy e körülményt az ügyfélszolgálat megadott elérhetőségein haladéktalanul jelezni szíveskedjék!
    Ha Ön ezt nem jelzi és rendelés visszaigazolására legkésőbb 48 órán belül sem kerül sor, úgy az Ön
    ajánlati kötöttsége megszűnik, a szerződés nem jön létre.
    A megrendelés és a rendelés teljesítését vállaló visszaigazolás (e-mail) útján létrejött e-szerződés írásba
    foglalt szerződésnek minősül, amely a megrendelés visszaigazolásától számított 2 hét időtartamon belül
    a rendszerben Ön által újra megjeleníthető, illetve hozzáférhető, a Szolgáltató ily módon iktatja és
    archiválja szerződését. Legyen figyelemmel arra, hogy a két hétnél korábban leadott rendeléseit a
    rendszer nem tárolja!
    A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja
    fel vásárlóinknak a fentiekben ismertettek szerint. A folyamatot Ön a megrendelés elküldéséig bármikor
    megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően önnek lehetősége nyílik az Ön által bevitt
    adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani.
    A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások
    útján rendezzék. Az Szolgáltató kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes
    termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak.
  4. Vevő elállási joga
    Ön az élelmiszeráru átvételét követően elállásra nem jogosult tekintettel a 17/1999. (II.5.) Korm.
    rend. 5.§ c) pontjára, mely szerint a természeténél fogva vissza nem szolgáltatható továbbá gyorsan
    romlandó termékekre az elállási jog nem vonatkozik. Egyébként a megrendelés a fentiekben rögzített
    feltételek mellett lemondható vagy módosítható, továbbá hibás, sérült csomagolás esetén az átvétel
    megtagadható.
    Egyéb, a honlapon rendelhető nem élelmiszeráruk esetében ön – 17/1999. (II.5.) Korm. rend. 4.§ alapján
  • az áru átvételét követő 8 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat, ám az áru
    visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek Önt terhelik. A Szolgáltató az áru ellenértékét legkésőbb az
    elállást követő 30 (harminc) napon belül téríti vissza. Ön nem gyakorolhatja az elállási jogát olyan áru
    értékesítése esetén sem, amelyet az Ön kifejezett utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állított elő
    (így egyedileg összeállított termékek).
    A Szolgáltató ilyen esetben is követelheti a vásárlótól a nem rendeltetésszerű használatból, kezelésből
    eredő kárainak megtérítését.
  1. Jogszabályok
    A honlapról és web-áruházból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások,
    valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi
    CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.
    rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről
    szóló 1959.évi IV. törvény (Ptk.) szabályozza.
    A hivatkozott jogszabályok teljes szövegét a net.jogtar.hu vagy a magyarorszag.hu
    jogszabálykeresőkben megtekintheti.
  2. Egyéb nyilatkozatok
    A weboldalon való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak
    ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
    A Szolgáltató kizárja felelősségét minden olyan kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt
    következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének
    kötelezettsége.
    A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani, ám az esetleges
    változásokról a honlapján közleményt tesz közzé, ily módon tájékoztatva ezzel a tisztelt vásárlókat. Az
    esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A már leadott
    megrendelésekre a leadáskori ÁSZF irányadó.
    Ezen általános szerződési feltételek magyarul készültek. Bármely idegen nyelvre történő fordítás esetén
    a magyar nyelvű változat az irányadó. A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és a
    mindenkor hatályos az, ügyletre vonatkozó magyar jogszabályok rendelkezései az irányadóak.
    Jelen általános szerződési feltételeket Ön pdf. formátumban is letöltheti cég honlapjának főoldaláról.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Sütik

Ha hozzászólást adsz a honlapodon, bejelentkezve maradhatsz a megadott neved, e-mail-ed és webcímed eltárolásával egy sütiben. A tárolás a te kényelmi célokat szolgálja azért, hogy a következő hozzászóláskor ezeket az adatmezőket ne kelljen kitöltened. Ezeknek a sütiknek a lejárati ideje 1 év.

Ha ellátogatunk a bejelentkezési oldalra, akkor átmeneti sütiket állítunk be annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.